Korban Janji ∼ Via Valen

Lirik Lagu Korban Janji – Via Valen

Lirik Lagu & Chord Lagu Korban Janji I Artis Indonesia Berasal Dari Yogyakarta I Selibritis terkenal di Indonesia  

Penyanyi: band Guyon Waton
Dipopulerkan: Via Valen & Nella Kharisma

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Tanpo welas kowe lungo biyen kae
Ra ono mesakne aku sithik wae
Ngaboti tresno anyarmu
Lalu kau tinggalkan aku
Tersakiti sendiri di malam itu
Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku
Dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu
Abot tak trimo kanthi iklas legowo
Seng tak arep koe ra disio-sio
Ben cukup bungahku
Korban janji manismu
Udan bledheg kang dadi saksiku
Koe lungo pas aku sayang-sayange
Tanpo pamit koe ngadoh ngono wae
Aku ra ngerti salahku
Dan kau campakkan diriku
Bersanding dengan kekasih barumu
Abot tak trimo kanthi iklas legowo
Seng tak arep koe ra disio-sio
Ben cukup bungahku
Korban janji manismu
Udan bledheg kang dadi saksiku
Abot tak trimo kanthi iklas legowo
Seng tak arep koe ra disio-sio
Ben cukup bungahku
Korban janji manismu
Udan bledheg kang dadi saksiku
Udan bledheg kang dadi saksiku
Udan bledheg kang dadi saksiku

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Not Angka Pianika Lagu Korban Janji - Guyon WatonLirik Lagu Korban Janji   Chord Via Valen


Disusun: ADMIN KLIK LIRIK 
Ditulis: ANAK MEDAN
Didukung: kliklirik.com

Korban Janji ∼ Via Valen

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.